Start verkoop fase 2 Parksingel - 12 juni infoavond

Nu de woningen in Parksingel fase 1 zo goed als allemaal zijn uitverkocht (er is nog een enkele tweekapper van het type William te koop), start aannemer Rehorst Bouw nog voor de zomer met de bouw en kunnen Willy Vermeulen van BPD en Makelaardij De Pater beginnen met de verkoop van de 47 woningen in Parksingel fase 2.

Vandaag, dinsdag 5 juni, start de online verkoop van 4 eengezinswoningen type James, 25 eengezinswoningen type Charlie, 4 tweekappers type George, 4 tweekappers type William, 8 tweekappers type Liam met mogelijkheid voor bad- en slaapkamer op de begane grond, 2 vrijstaande woningen type Ethan.

Meer weten? Alle documenten zijn te downloaden via deze link. Inschrijven voor je voorkeur bouwnummers kan daar ook.

Vragen? Kom naar de informatieavond op dinsdag 12 juni a.s. van 18.30 tot 20.00 uur in een tent op de bouwplaats van Park Triangel (nabij de uitkijktoren).