Informatiebijeenkomst (koopstart) woningen Parkhoven

Woensdag 31 januari is er een informatieavond bij het Projectbureau Park Triangel aan de Tweede Bloksweg 38A. Je bent welkom tussen 18.30 en 20.00 uur om kennis te komen maken met de 113 woningen in het nieuwe buurtje Parkhoven. Parkhoven is ruim, groen en kindvriendelijk van opzet. De royale woningen zijn rijk gedetailleerd en hebben roedes in de ramen, een warm gemêleerde steen, verspringingen in de gevellijn, een overstekende dakrand en mooie gemetselde schoorstenen.
 
Ook huizen voor starters
In Parkhoven komen ook 53 Koopstartwoningen. Deze woningen worden met een Koopstart regeling verkocht. Maar je kunt ook een royale tweekapper kopen of een grote eengezinswoning. Echt voor elk wat wils. Alle informatie vind je op de website, ook over Koopstart: www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkhoven