Start verhuur eengezinswoningen Woonpartners Midden-Holland start 15 mei

In deelgebied Parkzoom realiseert Woonpartners 18 sociale huurwoningen. Tijdens het Woonfestival op 13 mei tussen 13.00 tot 16.00 uur geven de woonconsulenten van Woonpartners je graag meer informatie over hoe en voor welke woningen je in aanmerking komt. De start van de verhuur begint op maandag 15 mei. Je kunt dan gedurende 1 week reageren via Woningnet .

Het zijn 4-kamer-eengezinswoningen die verdeeld zijn over drie woonblokken met een gebruikersoppervlak van 93 m². Aan de achterzijde hebben de woningen een lage goot met een dakkapel.

Alle woningen hebben een achtertuin met berging die voorzien is van elektra en zijn voorzien van PKVW en zonnepanelen. De 18 woningen zijn ontworpen volgens de cottagestijl en hebben specifieke elementen om deze stijl te benadrukken.

Een overzicht van de huurprijzen treft u aan op de website van Woonpartners Midden-Holland. De woningen worden naar verwachting opgeleverd in het 4e kwartaal 2017.