Skyline Park Triangel

Park Triangel is in trek! Peter Immers, locatiemanager van BPD, “We merken goed dat Park Triangel een geliefde woonlocatie is. Zowel voor starters op de woningmarkt als voor de al meer gesettelde gezinnen. De verkoop gaat heel voorspoedig en dat verbaast ons niet gezien de kwaliteit van de wijk met het grote park, de speelplekken in de wijk, het station dat nu gebouwd wordt en de scholen en kinderopvang die nog komen gaan.”

Zijn er nu nog wel woningen te koop of te huur? “Jazeker, BPD, Adriaan van Erk en Wonen à la Carte hebben op dit moment nog enkele woningen te koop. Op 4 april start de verkoop van 32 woningen in fase 2 Parkzoom van Adriaan van Erk.

Ook zijn er nog kavels en huurwoningen. Makelaardij De Pater kan precies vertellen wat er nog is. Ook weet hij welke nieuwe projecten binnenkort in verkoop komen in Parkzoom.Verder werken we hard aan nieuwe projecten. Nog voor de zomer gaan de woningen in Parksingel in verkoop. Dit derde buurtje van Park Triangel wordt een ruim opgezette, groene buurt met veel tweekappers en herenhuizen. Later dit jaar verwachten we ook de eerste woningen bij het station in verkoop te kunnen brengen. Dit buurtje, Stationspark met vooral woningen voor starters in de koop- en huursector, ligt tussen Parkzoom en het station.”