Bouw gaat in volle vaart verder in Park Triangel

Deze week zijn verschillende contracten getekend voor de realisatie van nieuwe deelplannen in de jongste woonwijk van Waddinxveen. In het tweede buurtje van Park Triangel, Parkzoom, komen in 2017 onder andere 40 Morgen Woningen (ontwikkelaar BPD), 47 Koopstartwoningen (ontwikkelaar BPD), 14 woningen (bouw & ontwikkeling Tetteroo) en 18 sociale huurwoningen (Woonpartners). De woningen van Woonpartners worden gerealiseerd door Rehorst Bouw. Langs de Tuinbouwweg zijn inmiddels 8 kavels verkocht of onder optie.

Nieuwe buurten

Nu de Rietkraag zo goed als afgerond is en Parkzoom volop in aanbouw, wordt er hard gewerkt aan de volgende buurtjes Parksingel, Stationspark en Parkzicht. Naar verwachting start nog voor de zomer de verkoop van de eerste woningen in Parksingel.

Een trotse directeur bij Tetteroo Bouw & Ontwikkeling; Jan van der Sloot tekent de overeenkomst voor de bouw van 14 eengezinswoningen type Klimroos. Al deze woningen in Parkzoom zijn inmiddels verkocht of onder optie. 

Projectdirecteur Park Triangel, Alexander de Vries, en Bartjan van Haaren, Directeur Adriaan van Erk Ontwikkeling  tekenen de overeenkomst zodat in mei gestart kan worden met de bouw van 37 woningen in verschillende typen in Parkzoom.  

Met veel plezier tekenen Paul Becht, directeur BPD, en Alexander de Vries, projectdirecteur Park Triangel, de zogenaamde kooprealisatieovereenkomst voor nog eens 47 koopstartwoningen en 40 Morgen Woningen. Ontwikkelingsmanager Peter Immers kijkt goedkeurend toe. 

Blije gezichten aan tafel bij Makelaar De Pater: Familie De Vos en Familie Van der Zee tekenden woensdag 21 december de koopovereenkomsten voor kavels 26 en 27 langs de Tuinbouwweg. Zij gaan met elkaar een prachtige twee-onder-een-kap woning bouwen. Kopers gefeliciteerd en heel veel succes met de bouw!