MorgenWoningen: duurzaam, energieneutraal en super snel klaar!

In Parkzoom komen 40 MorgenWoningen: een nieuw, maar inmiddels beproefd en succesvol concept van BPD. MorgenWoningen worden in één dag gebouwd! Volgens een strakke planning komt er gedurende de dag steeds een nieuwe vrachtwagen voorrijden met een ander deel van het huis. Alles is in de fabriek zorgvuldig voorbereid, waardoor er nauwelijks gebreken voorkomen bij MorgenWoningen. De woning wordt ter plekke in elkaar gezet en waterdicht gemaakt. Geen vorstverlet, geen vocht in je huis. Gewoon een heel mooi, solide huis met veel wooncomfort. 

Maar één bouwtermijn, dus minder dubbele lasten

Nog een groot voordeel van het MorgenWonen. Bij een standaard nieuwbouwwoning betaal je tijdens de bouwtijd diverse bouwtermijnen. Dit gebeurt veelal vanuit een bouwdepot. Over het bedrag in dit bouwdepot betaal je rente aan je bank. Hierdoor heb je tijdelijk dubbele woonlasten (voor je huidige woonhuis en je huis in aanbouw). Bij een MorgenWoning is er maar 1 bouwtermijn. Je hebt dus korter dubbele lasten en dit scheelt enorm in je portemonnee!

De start van de verkoop staat gepland op 8 november. Meer weten? Lees hier de folder of kijk op de site