Opening Parkeiland, Bouw & Bagger Run en Woonfestival

 
De zon scheen, er waren 1500 mensen op de been, de sfeer was goed. Het was een prachtige dag! 
 
Na de opening van het parkeiland met junglebos door wethouder Kees de Jong, samen met dansers van Studio Da Danza, startte de Bouw & Bagger Run. Wat een spektakel was dat! Met deelnemers van 4 tot (bijna) 63 jaar, de een wat beter getraind dan de ander ;-), maar iedereen had er reuze lol in, dat was te zien!

En er was natuurlijk het woonfestival met een breed aanbod aan woningen, inspiratie en andere leuke zaken.

Dank aan de algehele organisatie (Tekstueel Waddinxveen), Studio Da Danza voor de bijdrage aan de opening, fotograaf Martijn Bravenboer voor de reportage, alle bedrijven en organisaties die hebben deelgenomen. En natuurlijk dank aan alle bezoekers voor de gezellige sfeer!
 
Bekijk de fotoreportage.