Feestelijke opening Parkeiland Park Triangel

Tijdens het Woonfestival op zaterdag 28 mei opent wethouder Kees de Jong, samen met een grote groep kinderen van Studio Da Danza, om 13.00 uur op vrolijke wijze het parkeiland van de nieuwste woonwijk van Waddinxveen. Klimmend, klauterend en dansend nemen de kinderen het junglebos in gebruik. Er is nog veel meer te doen deze dag: in de grote festivaltent zijn woonondernemers, woningaanbieders, scholen, verenigingen en er is van alles voor de kinderen te doen. En natuurlijk niet te vergeten: de Bouw & Bagger Run met ruim 250 aanmeldingen!

 

Ruim 250 enthousiastelingen doen op 28 mei mee aan de Bouw & Bagger Run. De start van de diverse runs is op het parkeiland. De kleintjes blijven op het eiland, maar alle anderen lopen een gaaf parcours door weilanden en over de bouwplaats. Ze gaan door modderbakken, over steigerbuizen, over containers en dwars door autobanden (om maar een paar hindernissen te noemen).

 

Je vindt het Woonfestival, het park en de Bouw & Bagger Run aan de Parklaan, vlakbij de uitkijktoren.