Start bouw seniorencomplex Parkstaete

Afgelopen vrijdag 15 april sloegen de jongste en oudste bewoner, Anita Los (47) en Jan Laan (80), de eerste paal van appartementencomplex Parkstaete. Voor een voorspoedige bouw werd de paal eerst 'gesigneerd' door alle kopers en daarna ‘gedoopt’ door Hetty en Corrie, echtgenotes van de kartrekkers van het project: Maarten van Buuren en Arie de Kwaadsteniet.

Het seniorencomplex, ontworpen door Venster Architekten uit Gouda, omvat 14 appartementen en een parkeerkelder. Het is levensloopbestendig en duurzaam ontwikkeld door Kopersvereniging CPO Vrede-Burcht. De realisatie ligt in handen van aannemer BM van Houwelingen

Het hele persbericht lees je hier.

Met 100 gasten was het een mooi feestje! Voor foto's (gemaakt door Hanneke van Buuren) zie het album hier onder.