Aanleg eerste brug Park Triangel van start – Parklaan gesloten!

In Park Triangel komen verschillende bruggen. Deze week wordt gestart met de aanleg van de eerste gemetselde brug ter hoogte van de Parklaan. De brug is ontworpen in lijn van de Engelse cottage stijl en heeft twee togen. De brug verbindt de singel met het water rondom het parkeiland. Het ontwerp van de brug past ook goed bij de sfeervolle architectuur van de woningen, het vele groen en de kwaliteit van de buitenruimte in Park Triangel. Een mooie aanwinst dus voor de wijk.

De aanleg van de brug aan de Parklaan gaat deze week van start en duurt ongeveer 8 weken. Dat betekent dus even omrijden. De Parklaan is in verband met de werkzaamheden tot begin april opgebroken. Omrijden kan via Tweede Bloksweg/Tuinbouwweg of via de Zuidelijke Rondweg/bouwweg.