Buurtjes in ontwikkeling

Het buurtje De Rietkraag is zo goed als af. In het tweede buurtje Parkzoom is een groot deel van de woningen al opgeleverd. Verschillende projecten zijn in aanbouw of in de verkoop. Op dit moment liggen de volgende buurtjes als bijvoorbeeld Parkhoven, Stationspark en Parksingel op de tekentafel. 

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 


De Rietkraag

De Rietkraag is het eerste buurtje in Park Triangel. Ruime huizen die door de gemêleerde, robuuste baksteen een landelijke uitstraling krijgen. Een beetje het idee van een tuindorp met groene en intieme binnenplaatsjes en hofjes waar auto’s aan het zicht worden onttrokken. Echt thuiskomen. De Rietkraag ligt tegen het park aan, maar heeft ook een eigen parkje bij de uitkijktoren en diverse speelplekken voor de allerkleinsten.

>> Zie hier korte beeldreportage over De Rietkraag

>> Bekijk het woonaanbod in Park Triangel

Parkzoom

Parkzoom is het tweede buurtje van Park Triangel. De donkere, wat gemêleerde baksteen en het vriendelijke, meer intieme karakter van dit buurtje roepen de sfeer op van de typisch Engelse cottagestijl. De rijwoningen worden omzoomd door groen en lommerrijke speelplekken leiden naar park met een knipoog naar de Engelse landschapsparken. Home, sweet home, zoals de Engelsen zeggen.

>> Bekijk het woonaanbod in Park Triangel

Parkweide