Buurtjes in ontwikkeling

De buurtjes Rietkraag, Parkzoom, Parkhoven, Parksingel, Stationspark en het lint Tuinbouwweg zijn zo goed als opgeleverd en bewoond. Parkweide is volop in aanbouw. Inmiddels is de verkoop gestart van de eerste projecten in Parkzicht en Parkrijk.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 


Parksingel

Parksingel ligt dichtbij het nieuwe winkelcentrum Gouweplein en is verdeeld over drie fases. Alle drie de fases zijn in verkoop (en grotendeels al uitverkocht).

Tuinbouwweg - BPD

Aan de Tuinbouwweg - tussen Parksingel fase 2 en 3 - staan 10 luxe 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Geen woning is hetzelfde. Ze verschillen in zowel architectuur als in kleur van de stenen. Na een dag hard werken rijd je via je eigen brug zo je erf op. Nadat je een heerlijk koud drankje gepakt hebt, loop je naar de loungeberging in de tuin om even gezellig met de rest van je gezin de dag door te nemen.

Parkweide

In Parkweide is de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Verder komt er in dit buurtje heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen.

De 78 woningen van het eerste project Tudortuinen en de eerste fase van de woningen van BPD zijn in verkoop.