Buurtjes in ontwikkeling

De buurtjes Rietkraag, Parkzoom en Parkhoven zijn zo goed als opgeleverd en bewoond. Het Lint Tuinbouwweg, Parksingel en Stationspark zijn volop in aanbouw en krijgen steeds meer hun definitieve invulling. Het volgende buurtje is Parkweide. Eind dit jaar zal ook Parkzicht in verkoop komen.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 


Parkweide

In Parkweide is de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Verder komt er in dit buurtje heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. De 78 woningen van het eerste project Tudortuinen zijn in verkoop. Binnenkort volgt meer.

Parksingel

Parksingel ligt dichtbij het nieuwe winkelcentrum Gouweplein en is verdeeld over drie fases. Alle drie de fases zijn in verkoop (en grotendeels al uitverkocht).

Stationspark

De naam zegt het al, Stationspark is pal gelegen aan station Waddinxveen Triangel. In het totaal komen er 150 woningen met een mooie mix van koop en huur. Meer informatie over Stationspark: https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/stationspark. De bouw is gestart.