Buurtjes in ontwikkeling

Het buurtje De Rietkraag is zo goed als af. In het tweede buurtje Parkzoom is een groot deel van de woningen al opgeleverd. Verschillende projecten zijn in aanbouw of in de verkoop. Op dit moment liggen de volgende buurtjes als bijvoorbeeld Parkhoven, Stationspark en Parksingel op de tekentafel. 

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 


Parkweide

In Parkweide is de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Verder komt er in dit buurtje heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. De eerste woningen gaan in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop.

Parksingel

Parksingel ligt dichtbij het nieuwe winkelcentrum Gouweplein en is verdeeld over drie fases. Alle drie de fases zijn in verkoop (en grotendeels al uitverkocht).

Stationspark

De naam zegt het al, Stationspark is pal gelegen aan station Waddinxveen Triangel. In het totaal komen er 150 woningen met een mooie mix van koop en huur. Meer informatie over Stationspark: https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/stationspark. De bouw is gestart.