Buurtjes

Elk buurtje is herkenbaar door zijn eigen karakteristieke stijl. Hierdoor krijgt de wijk een vriendelijke en toegankelijke uitstraling en ontstaat er een gemoedelijke sfeer waar mensen elkaar groeten, een praatje maken of even komen buurten.

Bouwnummer 288Bouwnummer 79Bouwnummer 341Bouwnummer 352Bouwnummer 348Bouwnummer 349Bouwnummer 350Bouwnummer 351Bouwnummer 353Bouwnummer 78Bouwnummer 329Bouwnummer 29Bouwnummer 30Bouwnummer 76Bouwnummer 77Bouwnummer 80Bouwnummer 81Bouwnummer 354Bouwnummer 347Bouwnummer 328Bouwnummer 75

Download de plankaart

Kom even buurten

In Park Triangel worden buurten niet tegelijk, maar na elkaar aangelegd. Een direct voordeel daarvan is dat er geen bouwverkeer door de straten rijdt, zodra er mensen wonen. Met de aanpak per buurt houden we ook grip op de beoogde kwaliteit en creëren we de juiste ambiance. Het vinden van je droomhuis is meer dan het aantal vierkante meters in combinatie met de prijs. Het gaat om het gevoel dat je thuiskomt. Dat zit soms in kleine dingen. Daar besteden we veel aandacht aan. We hopen dat jij dat ook zo ervaart als je Park Triangel bezoekt. Je voelt je er thuis.

>> Lees verder

Buurtjes in ontwikkeling

De buurtjes Rietkraag, Parkzoom, Parkhoven, Parksingel, Stationspark en het lint Tuinbouwweg zijn zo goed als opgeleverd en bewoond. Parkweide is volop in aanbouw. Inmiddels is de verkoop gestart van Parkzicht en we verwachten we eind 2020 ook de start van de verkoop van de eerste woningen in Parkrijk.

Hou voor de meest actuele informatie de website in de gaten. Als je je e-mailadres achterlaat, dan hoef je verder niets te doen en houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


>> Lees verder

Plan je bezoek

Als je Park Triangel en het paviljoen wilt bezoeken, kun je het best even één van de makelaars bellen om een afspraak te maken.

>> Lees verder