Buurtjes

Elk buurtje is herkenbaar door zijn eigen karakteristieke stijl. Hierdoor krijgt de wijk een vriendelijke en toegankelijke uitstraling en ontstaat er een gemoedelijke sfeer waar mensen elkaar groeten, een praatje maken of even komen buurten.

Bouwnummer 288Bouwnummer 75Bouwnummer 76Bouwnummer 77Bouwnummer 78Bouwnummer 328Bouwnummer 329Bouwnummer 79Bouwnummer 80Bouwnummer 81Bouwnummer 29Bouwnummer 30

Download de plankaart

Kom even buurten

In Park Triangel worden buurten niet tegelijk, maar na elkaar aangelegd. Een direct voordeel daarvan is dat er geen bouwverkeer door de straten rijdt, zodra er mensen wonen. Met de aanpak per buurt houden we ook grip op de beoogde kwaliteit en creƫren we de juiste ambiance. Het vinden van je droomhuis is meer dan het aantal vierkante meters in combinatie met de prijs. Het gaat om het gevoel dat je thuiskomt. Dat zit soms in kleine dingen. Daar besteden we veel aandacht aan. We hopen dat jij dat ook zo ervaart als je Park Triangel bezoekt. Je voelt je er thuis.

>> Lees verder

Buurtjes in ontwikkeling

De Rietkraag is vrijwel helemaal bewoond. In Parkzoom, ook grenzend aan het park, zijn al veel woningen opgeleverd. Zo goed als alles dat er komt is verkocht of nog in de verkoop. Het grootste deel is ook al in aanbouw. Eind 2017 komen projecten in de nieuwe buurtjes Parkhoven, Stationspark en Parksingel in verkoop. Later volgen de andere buurten.

Hou voor de meest actuele informatie de website in de gaten. Als je je e-mailadres achterlaat, dan hoef je verder niets te doen en houden wij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


>> Lees verder

Plan je bezoek

Als je Park Triangel en het paviljoen wilt bezoeken, kun je het best even de makelaar bellen (Peter de Pater of Jennifer de Rooij van De Pater Makelaardij, 0182 - 613 822) om een afspraak te maken.

>> Lees verder